Het Evertshuis kookt voor de Boreftse Eettafel.


Zaterdag 11 oktober gaat het personeel en de vrijwilligers van het Evertshuis voor de Boreftse Eettafel koken.
Het onlangs vernieuwde Evertshuis (bij Everts) heeft nu ook de beschikking over een mooie professionele keuken. Dit was daarom ook een uitstekende gelegenheid om te koken voor zo'n grote groep mensen en een gezellige avond te organiseren in de prachtige nieuwe foyer. Zoals altijd wordt er een uitgebreid drie-gangen diner bereidt. 

Deze keer wordt er door het personeel en de vrijwilligers van het Evertshuis een uitgebreid Captain's Diner samengesteld.

De Boreftse Eettafel is er voor iedereen, jong en oud en wordt keer op keer druk bezocht. Ondanks het gestelde maximum van 50 eters wordt dat aantal steeds weer overschreden maar meestal is er toch voor iedereen meer dan voldoende en hoeven we niemand teleur te stellen. Geeft u zich vooral snel op..!

U kunt zich opgegeven vanaf woensdag 24 september via onze website www.deboreftseeettafel.nl of telefonisch bij de balie van Rijngaarde tel.nr. 0172 614500 of bij de balie van het Evertshuis tel.nr. 0172 618484.
Zoals altijd kost de maaltijd slechts € 7,50 en de consumpties € 1,-/1,50
De deur gaat open om 18.00 en we gaan rond 18.30 aan tafel.
Heeft u vragen, speciale dieetwensen, of wilt u eens een handje helpen? Neem dan even contact op met Margaret Rekers 06 13 63 67 89 of stuur een email aan info@deboreftseeettafel.nl

Datum
Locatie
In de foyer van het Evertshuis
Aanvang
Stoelen vrij
19 van de 50
Start inschrijving
Einde inschrijving

Schrijf u hier in:

De inschrijving is niet meer geopend.