Na het succes van de eerste Boreftse Eettafel Noord in de Meent wordt voor de tweede editie op zaterdag 28 oktober uitgeweken naar Rijngaarde. 

Hoewel de directie en medewerkers van de Meent zich zeer gastvrij en flexibel hebben opgesteld Is gebleken dat voor een grote groep van 44 personen koken, de keuken onvoldoende capaciteit heeft. Deze avond is primair bedoeld voor bewoners uit Bodegraven Noord, bewoners uit Zuid kunnen zich aanmelden maar worden dan wel op de reservelijst geplaatst.
Voor gasten die slecht ter been zijn en niet beschikken over (eigen) vervoer kunnen bij aanmelding aangeven om van het busje van de Stichting van Deur tot Deur naar Rijngaarde gebruik te maken.

De kosten bedragen € 2,00 per persoon voor een retourtje. De kosten voor een spannend driegangen dinerbedragen € 7,50. Er is plaats voor maximaal zestig deelnemers.

Om 18.00 uur gaan de deuren open en om 18.30 zal het diner een aanvang nemen.

In het kader van de landelijke “Maand van de Geschiedenis” zal een 25 tal leden van de Boreftse Zangers een twee maal dertig minuten durend optreden verzorgen bijgestaan door accordeonist Hans de Goede. Nostalgische, veelal Nederlandstalige muziek zal ten gehore worden gebracht.
Aanmelden kan door vermelding van naam, adres en telefoonnummer via de website: www.deboreftseeettafel.nl of per e-mail naar mariusbatelaan@hetnet.nl of telefonisch via telefoonnummers 06-51198594 en 0172-613896 of Jolanda Malipaard 06-20704779.
 

Datum
Locatie
Rijngaarde, Mondriaanzaal
Aanvang
Stoelen vrij
49 van de 55
Start inschrijving
Einde inschrijving

Schrijf u hier in:

De inschrijving is niet meer geopend.