De Boreftse Eettafel in 2018... Wat kunt u van ons verwachten?


In het nieuwe jaar gaat er het een en ander veranderen bij de Boreftse Eettafel.

Vorig jaar is er een tweede kookgroep gestart in Noord maar al gauw had men besloten om ook in Rijngaarde te gaan koken. 
Vanaf 2018 zijn er dus twee kookgroepen en gemakshalve noemen we die maar kookgroep Zuid(Z) en kookgroep Noord(N). Ondanks het feit dat het twee verschillende kookgroepen zijn zijn de activiteiten voor iedereen toegankelijk.Hierdoor kan men nu in 2018 maar liefst 7 gezellige Eettafels voor onze inwoners organiseren zodat er nog meer mensen een keer kunnen aanschuiven. 


Datums voor de Boreftse Eettafels in 2018  27 jan =Z, 10 febr=N, 21 april=Z, 23 juni =N, 15 sept=Z, 13 okt =N, 17 nov =Z

De eerste Boreftse Eettafel is dit jaar dus op zaterdag 27 januari en u kunt zich hier al voor inschrijven via ons reserveringssysteem op onze website  www.deboreftseeettafel.nl   Vol=Vol..dus wacht niet te lang met inschrijven.
Is aanmelden via internet te lastig? Neem dan contact op met Asha Bruinsma-Soedhoe 06 53 102 893  of  met Marcel Bosch  06 53 277 904 

Uiteraard kunt u ook met eventuele vragen bij hen terecht.


En het wat wordt het menu voor 27 januari? 

Zoals u al 7 jaar van ons gewend bent beginnen we het jaar met echte winterkost, verse soepen, diverse heerlijke stamppotten, worsten, hachee, gehaktballen en een tongstrelend toetje.  Uiteraard sluiten we af met een vers kopje koffie (of thee) met slagroom en vers gebakken koek.


Zoals altijd gaat de zaal open vanaf 18.00 en beginnen we om 18.30 uur.
De prijs is iets omhoog gegaan omdat we per 2018 huur moeten gaan betalen;  de nieuwe prijs is € 8.50 per persoon. Frisdrank kost € 1,-- en wijn en bier € 1,50


Komt u ook? Wij hebben er zin in..!!!

En lijkt het u leuk om af en toe eens te helpen?  Bij het koken, in de bediening of hier en daar een handje helpen?  Graag!!  Wij kunnen altijd wel een paar mensen extra gebruiken. Bel daarvoor gerust even met Asha of Marcel.  U bent van harte welkom.  Want samen kunnen we meer..!
namens de Tafelaars,


Marcel & Asha
..........................................


Datum
Locatie
Rijngaarde Mondriaanzaal/Bodegraven
Aanvang
Stoelen vrij
0 van de 57
Start inschrijving
Einde inschrijving

Schrijf u hier in:

Het maximum aantal stoelen is bereikt.